Antena 3 CNN Show Nunta regala Regina Angliei o forțează pe Meghan Markle să ia cursuri de ducesă timp de șase luni 

Regina Angliei o forțează pe Meghan Markle să ia cursuri de ducesă timp de șase luni 

Regina Angliei o forțează pe Meghan Markle să ia cursuri de ducesă timp de șase luni 
28 Mai 2018   •   14:59

Acum că Meghan Markle și prințul Harry sunt căsătoriți, a sosit timpul că ducesa să își ia la revedere de la picioarele expuse și să urmeze un protocol strict impus de familia regală. Acest protocol nu este însă unul simplu, iar Ducesa de Sussex va lua un curs de șase luni în care va învață tot ce trebuie știut despre obiceiurile englezești și modul în care trebuie să se comporte un membru al familiei regale.   

Regina a selectat personal unul dintre angajații ei de top pentru a își petrece următoarele șase luni în educarea lui Meghan și a o învața pe aceasta  modul în care să se comporte ca Ducesă de Sussex. Femeia norocoasă responsabilă cu această treabă importantă este Samantha Cohen în vârstă de de 49 de ani. Se pare că aceasta se va muta de la Palatul Buckingham la Palatul Kensington pentru a fi permanent lângă Meghan.  

"Vor fi șase luni de ascultare, ea (Meghan) caută sfaturi de la mai mulți de oameni și este umilă", spune o sursă. "Dar nu va fi un program obișnuit, ea va fi foarte ocupată deoarece a lucrat în fiecare zi din viața ei și este obișnuită cu un program plin", a continuat sursa.  

Sursă: Women's Health 
  

×
Subiecte în articol: Meghan Markle
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close