Antena 3 CNN Show Nunta regala Ultimele pregătiri pentru nunta anului

Ultimele pregătiri pentru nunta anului

Ultimele pregătiri pentru nunta anului
Sursa foto: foto: Agerpres
18 Mai 2018   •   16:48

Prințul Charles va fi cel care o va duce Meghan Markle în ziua nunții.

Informația a fost confirmată de Palatul Kensington, iar Charles a declarat că este extrem de încântat să accepte acest rol fără precedent.

Windsor-ul fierbe în așteptarea nunții regale. În dimineața marelui eveniment orașul va fi complet blocat și nicio mașină nu va putea intra.

Antena 3 transmite sâmbătă evenimentul într-o ediție specială, iar Maria Coman, trimisul nostru în Marea Britanie vine cu toate detaliile:

"Auzi, pur și simplu, orice limbă a pământului la reporterii care fac transmisiuni. Sunt oameni din Australia, din Africa de Nord, am vorbit cu două americance care veneau din Boston - efectiv lume de peste tot adunată în Windsor.

Este, de asemenea, și o operațiune de securitate extrem de amplă care se desfășoară, Nu e sesizabilă, pentru care britanicii sunt obișnuiți să fie discreți în momentul în care pregătesc aceste lucruri, dar am văzut polițiști care verificau canalele, tot timpul sunt camere de luat vederi care filmează si supraveghează cu foarte multă atenție tot", a spus Maria Coman.

 

×
Subiecte în articol: Meghan Markle nunta regala
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close