Antena 3 CNN Show Nunți și divorțuri cu năbădăi. Crai mondeni și palmaresul lor în materie de doamne

Nunți și divorțuri cu năbădăi. Crai mondeni și palmaresul lor în materie de doamne

Nunți și divorțuri cu năbădăi. Crai mondeni și palmaresul lor în materie de doamne
14 Apr 2018   •   16:46

Unii chiar au casa de piatra. Altii abia mai tin numaratoarea divorturilor. Vedetele noastre au ales pana au cules… Sa vedem impreuna cativa crai mondeni, dar si palmaresul lor in materie de doamne. 

Calin Popescu-Tariceanu este campionul in politica in ceea ce priveste nuntile. 5 la numar! Prima data a ajuns in fata altarului in 1976, cand s-a insurat cu o colega de facultate. A doua oara s-a casatorit cu fata fostului ambasador al Romaniei in Israel, Valeriu Georgescu, iar apoi Cornelia Trantescu l-a facut prima data tata. Cu Ioana Tariceanu a avut o casnicie frumoasa timp de 8 ani. A cunoscut-o apoi pe Loredana Moise, pe care a dus-o la Starea Civila in 2013. Casnicia rezista!

In sport campion absolut este Ilie Nastase. S-a laudat ca a avut 400 de femei, dar la altar a dus doar patru dintre ele. Prima a fost fotomodelul Dominique Grazia, cu care s-a casatorit in 1972, apoi a aparut in viata lui Alexandra King, urmata de Amalia Nastase, careia i-a pus verigheta pe deget in 2004. In urma cu 5 ani tenismenul i-a spus DA lui Brigitte Sfat cu care are o relatie plina de surprize.

Andreea Cigolea are mai multe detalii in materialul de mai jos!

×
Subiecte în articol: nunti Tariceanu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close