Antena 3 CNN Show O prezentatoare a fost avertizată de un telespectator că are cancer. Semnul care dă de gol cumplita boală

O prezentatoare a fost avertizată de un telespectator că are cancer. Semnul care dă de gol cumplita boală

O prezentatoare de la o televiziune americană a fost avertizată de un telespectator să-și facă un control la tiroidă pentru că are umflături suspecte în jurul gâtului. Îngrijorarea telespectatorului s-a adeverit, iar vedeta a fost diagnosticată cu cancer. Iată semnul care dă de gol cumplita boală.

O prezentatoare a fost avertizată de un telespectator că are cancer. Semnul care dă de gol cumplita boală
Sursa foto: Facebook
de Cristina Tudorache    |    29 Iul 2020   •   17:00

Victoria Price, de la WFLA News din Florida, a primit un email din partea unui telespectator îngrijorat. În mesaj, telespectatorul o sfătuia să meargă să-şi facă un control la tiroidă. Fanul i-a mărturisit că a avut nişte umflături asemănăroare pe gât şi, în cazul lui, a fost vorba de cancer.

O prezentatoare a fost avertizată de un telespectator că are cancer. Semnul care dă de gol cumplita boală

”Câteva știri personale pe care aș vrea să le împărtășesc. Se pare că am cancer. Și îi datorez descoperirea bolii unuia dintre telespectatorii noștri minunați care mi-a atras atenția. O să-mi iau câteva zile libere de mâine, dar ne vom revedea curând”, le-a transmis Victoria Price fanilor săi, pe o rețea de socializare.

Prezentatoarea a urmat sfatul și a mers la medic pentru un control, unde a fost dignosticată cu cancer de tiroidă, într-o fază incipientă, ce poate fi îndepărtat chirurgical.

„Dacă simţi ceva ciudat, eşti tânăr şi te crezi invincibil, nu eşti. Şi dacă cineva îţi spune să mergi la un control, probabil ar trebui s-o faci”, a spus prezentatoarea. Ea a mărturisit că a ajuns la timp, iar nodulii nu au apucat să se dezvolte. Vedeta a mai spus că dacă n-ar fi primit semnalul de la telespectator, cel mai probabil nu ar fi mers la medicul specialist, iar lucrurile ar fi putut avea o cu totul și cu totul altă turnură. 

Jurnalista a fost deja operată ieri și a plecat deja acasă.

×
Subiecte în articol: prezentatoare cancer semn
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close