Oana Roman, prima fotografie la piscină după ce a slăbit spectaculos! Cum arată acum vedeta TV

de Laura Dinu    |    06 Iul 2020   •   22:05
Oana Roman, prima fotografie la piscină după ce a slăbit spectaculos! Cum arată acum vedeta TV Galerie foto (5) Foto: Oana Roman Elisei/ Facebook

Oana Roman a postat prima fotografie de la piscină, după ce a slăbit un număr mare de kilograme. Vedeta arată din ce în ce mai bine și lasă acest lucru să se vadă, postând o mulțime de fotografii în diverse ipostaze.

”Perfect day. La cea mai frumoasă și elegantă piscină la care am fost vreodată în România”, este mesajul care însoțește fotografia postată pe o rețea socială. 

Postarea a strâns peste 3.000 de reacții într-un timp foarte scurt. 

În februarie, Oana Roman povestea că a slăbit cu ajutorul unei diete pe care și-a inventat-o singură. Potrivit acesteia, kilogramele au început să dispară după ce a început să mănânce orice, dar în cantități extrem de mici. O jumătate de covrig dimineața sau un fruct, o ciorbă la prânz, iar seara, de cele mai multe ori, nimic. 

"Noiembrie versus Februarie. Rezultatele sunt vizibile! Slăbire cu proceduri de remodelare corporală. Dietă dar nu draconică! Minus 10 cm in șolduri și minus 8 in talie si minus 8-10 kg. Si ăsta e doar începutul", scria Oana Roman pe Facebook.

 

 

x close