Antena 3 CNN Show Profeţia lui Gheorghe Turda, inspirată din Nostradamus: Când se va sfârşi războiul

Profeţia lui Gheorghe Turda, inspirată din Nostradamus: Când se va sfârşi războiul

Artistul Gheorghe Turda a dezvăluit că e pasionat de profeţiile lui Nostradamus şi are o carte valoroasă din care a ştiut din timp despre pandemie, dar şi despre război.

Profeţia lui Gheorghe Turda, inspirată din Nostradamus: Când se va sfârşi războiul
de Georgiana Adam    |    12 Mar 2022   •   18:52

Cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda, general de brigadă în rezervă în același timp, declară că își inspiră evaluările despre invazia Ucrainei dintr-o carte despre Nostradamus.

Artistul spune chiar când crede că va lua sfârşit conflictul armat dintre ruşi şi ucraineni.

”Am o carte, Nostradamus, am cumpărat-o cu mari sacrificii din Franța în anii 1980, am tradus-o, și știam toate treburile astea cu pandemia și războiul. Părerea mea despre acest război e că în Săptămâna Mare, de Paște, se va finaliza. Pentru că Putin este un credincios. El deja s-a compromis în fața lumii. Nu știu dacă își va cere chiar scuze, dar o să oprească acest război în Săptămâna Mare. Va fi ca o înfrângere, dar pentru ca el primează credința, o să demonstreze lumii prin asta că e un ortodox convins.”, a declarat Gheorghe Turda la România TV.

Artistul Gheorghe Turda s-a vindecat de COVID, dar nu crede că a avut: "Ei, normal că am ieșit pozitiv. Cine vrea și cine nu vrea iese pozitiv"

Deşi a ştiut de pandemie din profeţiile lui Nostradamus, Gheorghe Turda nu a scăpazt de efectele pandemiei. El însuşi a contactat virusul, şi a fost internat în spital, deşi nu e chiar convins că a avut boala. 

"Ei, normal că am ieșit pozitiv. Cine vrea și cine nu vrea iese pozitiv. Nu cred că am avut COVID, deși o să fac vaccinul care e nevoie să îl facem.", declara Gheorghe Turda la Antena 3, anul trecut. 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Turda Vladimir Putin
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close