Antena 3 CNN Show Propunere indecentă pentru chef Scărlătescu: dieta cu biscuiți și sex

Propunere indecentă pentru chef Scărlătescu: dieta cu biscuiți și sex

Propunere indecentă pentru chef Scărlătescu: dieta cu biscuiți și sex
Sursa foto: Pixabay
11 Sep 2017   •   16:20

Nu este de mirare că noua formă fizică a lui Cătălin Scărlătescu atrage cât mai multe priviri pline de admirație, iar reputația de burlac convins a juratului determină cât mai multe concurente să încerce să își prindă cheful favorit în mreje prin diferite tertipuri! Așa se face că prima ediție a emisiunii ,,Chefi la Cuțite”, ce debutează azi, 11 septembrie pe Antena 1, de la ora 20:00, îl are în centrul atenției pe celebrul bucătar, care nu doar că primește declarații de dragoste, ci și...propuneri cât se poate de indecente!

Așa cum se descrie, una din cele mai ieșite din comun concurente ale ediției nu s-a înscris în show doar pentru a obține cuțitele, ci și pentru a-l vedea pe Scărlătescu ,,în toată splendoarea”. Hotărâtă, mureșeanca reușeste să-l facă pe chef să se urce pe masa de jurizare pentru a-i arăta cât de mult a slăbit, dar recunoaște că venise pregătită să îi dezvăluie secretele unei diete ungurești;  ,,biscuiți și sex”, aceasta este strategia indecentă a concurentei ce mărturisește că vrea să facă parte din viața juratului, nu neapărat doar din echipa lui! 

Chiar dacă a venit în concurs alături de iubitul său, o altă tânără este convinsă că-l va face pe chef Cătălin să ,,o ceară de nevastă”, deși,,este luată”. Model de profesie îl uimește din start pe râvnitul jurat, lăsând impresia colegilor de emisie că și-a găsit în sfârșit jumătatea. Gesturile tandre și conversația degajată o fac pe Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, să intervină în platou pentru a opri o eventuală idilă: ,,rochia mea de mireasă este încă în portbagaj!”, insistă aceasta. Răspunsul juratului nu face decât să confirme că neîncetatele căutări ale viitoarei soții nu se opresc aici: ,,las-o să stea acolo!”.  În continuare, o altă pretendentă are același obiectiv final, nunta, de aceea îi pregătește lui chef Cătălin, ,,feblețea ei”, cel mai aspectuos preparat... în culoarea iubirii. Personalitate vulcanică și directă, sălăjeanca face impresie de la prima apariție în fața mesei de jurizare, lucru observat imediat de Gina: ,,ia uite ce-i sclipesc ochii!”. Tot ea reușește să-l urce pe Scărlătescu pe bandă pentru  a-i admira noua siluetă, complimentându-l în fiecare moment al audiției. Juratul realizează că gesturile pline de afecțiune față de frumoasa concurentă vor stârni gelozie în culise, dar nu apucă să se întoarcă la scaunul de jurizare deoarece Gina Pistol intră în platou iar...cu o lingură de lemn! Flirturile intense și privirile admirative nu stârnesc gelozie doar prezentatoarei show-ului, ci și concurentei, care se simte la fel de neîndreptățită de nestatornicia celebrului burlac.

Pus la zid de femeile din prima ediție, chef Cătălin Scărlătescu este nevoit să reziste avansurilor unor concurente extrem de frumoase și să-și mențină reputația fără cusur, deoarece Gina Pistol îi monitorizează fiecare mișcare! Reacțiile prezentatoarei și interesul vinovat al burlacului pentru cele mai sexy apariții de pe platou sunt printre picanteriile primei ediții ,,Chefi la Cuțite”, de care telespectatorii Antena 1 se vor bucura pe 11 septembrie, începând cu ora 20:00!

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close