Antena 3 CNN Show Reacția lui Gheorghe Turda, după ieșirea nervoasă a Sofiei Vicoveanca: ”Bine le-a făcut. Nu te maimuțărești în fața scenei”

Reacția lui Gheorghe Turda, după ieșirea nervoasă a Sofiei Vicoveanca: ”Bine le-a făcut. Nu te maimuțărești în fața scenei”

Artistul Gheorghe Turda a reacționat după ce, săptămâna trecută, Sofia Vicoveanca a avut o ieșire nervoasă în timpul unui concert și a țipat la câțiva copii care dansau în fața scenei.

Reacția lui Gheorghe Turda, după ieșirea nervoasă a Sofiei Vicoveanca: ”Bine le-a făcut. Nu te maimuțărești în fața scenei”
Sursa foto: Agerpres
de Andreea Ştefan    |    02 Sep 2021   •   16:26

Gheorghe Turda îi ia apărarea Sofiei Vicoveanca, spunând că acei copii nu aveau ce să caute lângă scenă, iar ea a reacționat corespunzător în această situație.

”Bine le-a făcut Sofia, nu te maimuțărești în fața scenei, că nu-i bâlci! Doar acolo lumea dansează și țopăie. Eu nu sunt adeptul acestor zbenguieli lângă scenă, atunci când interpretul își varsă of-ul și dragostea pe scenă. Este prost gândită regia spectacolului.

Și la mine, la un spectacol, tot așa, au venit niște țărănoi lângă scenă. Am oprit și i-am trimis în scaun. Solistul trebuie să se concentreze, să fie un act artistic. Sofia Vicoveanca trebuie respectată!”, a precizat artistul Gheorghe Turda, potrivit dcnews.ro.

Sofia Vicoveanca, criză de nervi cu un grup de copii în port popular, în Grințieș, Neamț: "Nu vreau să jucați! Hai, afară!"

Celebra cântăreață de muzică populară din Bucovina, Sofia Vicoveanca, a avut o ieșire nervoasă la un spectacol organizat în comuna Grințieș din județul Neamț. Această fusese invitată să cânte și, în timp ce își interpreta melodiile, a început să țipe la câțiva copiii care au îndrăznit să danseze pe muzica ei.

În timp ce se află pe scenă și cânta, în fața scenei, pe iarbă, mai mulți copii îmbrăcați în costum popular au îndrăznit să danseze pe muzică ei.

În loc să își ducă la capăt melodia, prin ale cărei versuri invită lumea la dans, artista a început să țipe: „Nu vreau să jucați în fața publicului! HAI, AFARĂ!”.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Turda sofia vicoveanca
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close