Antena 3 CNN Show Showbiz Adriana Bahmuțeanu despre secretul dietei sale. Cum a slăbit aproape 20 de kilograme

Adriana Bahmuțeanu despre secretul dietei sale. Cum a slăbit aproape 20 de kilograme

Adriana Bahmuțeanu despre secretul dietei sale. Cum a slăbit aproape 20 de kilograme
30 Iul 2017   •   12:29

Adriana Bahmuteanu are un fizic de invidiat dupa ce a dat jos 20 de kilograme. Vedeta sustine ca totul tine de organizarea in bucatarie, dar ca din cand in cand mai scapa cate ceva bun.

”Slăbitul ține de alimentație. Nu m-am operat la stomac. Eu de trei ani nu mai mănânc deloc carne. Sunt vegetariană și mai nou rawvegan. Mă simțeam rău, eram umflată, mi se umfla gâtul și nu știam de ce. N-a știut nimeni ce am și la un moment dat am citit o carte și am spus gata. Mai mănânc pește, fructe de mare, consum lactate, ouă, ciuperci. Ciuperca înlocuiește foarte bine carnea și sunt foarte gustoase și sănătoase. Când mi-e foame și nu apuc să mănânc nimic, bag o merdenea.

Când am renunțat la carne m-am simțit foarte bine. Nu mi-e poftă deloc. Merg la prieteni care fac grătare, nu am nicio problemă. Am noroc că nu am fost niciodată atrasă de dulciuri. Mie-mi plac murăturile. Și acum, vara, am murături în casă. Eram profund nefericită. Când m-am gândit să-mi schimb viața, mi-am schimbat-o de tot. Acum fac ce-mi place, copiii mei sunt la fel de fericiți ca mine, am de toate, am ce să mănânc și se vede lucrul ăsta. Acum sunt obosită, ne-am întors de la mare”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close