Antena 3 CNN Show Showbiz Adriana Bahmuțeanu, mesaj disperat: „E o tragedie la noi în familie”. Ce s-a întâmplat după acest anunț

Adriana Bahmuțeanu, mesaj disperat: „E o tragedie la noi în familie”. Ce s-a întâmplat după acest anunț

Adriana Bahmuțeanu, mesaj disperat: „E o tragedie la noi în familie”. Ce s-a întâmplat după acest anunț
Sursa foto: Foto: Facebook/Adriana Bahmuteanu
01 Iun 2017   •   16:15

Adriana Bahmuțeanu a apelat la ajutorul prietenilor de pe Facebook. Vedeta a anunțat că cel mai mic membru al familiei, un bichon maltese toy, a dispărut miercuri, 31 mai, din curtea casei.

”AJUTOOOR!!! L-am pierdut pe BURSY!!!! Bursy este un bichon maltese toy, prietenul și bucuria copiilor!!! E tragedie la noi în familie!!!! Copiii plâng și sunt foarte afectați!!! Vă rog să ne ajutați să îl găsim pe Bursy, cel mai mic membru al familiei!!! A dispărut astăzi din curte, în zona Armeneasca. E microcipat și tuns. Ofer recompensă!!! Vă rog să distribuiți acest mesaj!!!”, a fost anunțul publicat de aceasta pe Facebook.

În urmă cu câteva minute, vedeta TV a anunțat că Bursy a fost găsit: „MULTUMESC!!! Dragi prieteni, va multumesc din suflet! L-am gasit pe BURSY!!!! Suntem fericiti si linistiti!!!! Va multumesc pentru distribuiri, mi-ati aratat cat de mult va pasa de mine si de familia mea, care, iata, azi si-a recuperat cel mai mic membru!!!! Doamne ajuta!!!! Yupiiiiiii!!!! Avem cel mai frumos 1 iunie!!!! La multi ani!!!!”


 

×
Subiecte în articol: Adriana Bahmuteanu vedeta tv anunt
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close