Antena 3 CNN Show Showbiz Alimentul la care a renunţat Andreea Bălan: "Aşa mă menţin la 49 de kilograme"

Alimentul la care a renunţat Andreea Bălan: "Aşa mă menţin la 49 de kilograme"

Are 38 de ani, doi copii şi o siluetă de vis. Andreea Bălan cântăreşte aproape 50 de kilograme şi a mărturisit cum se poate menţine la acest valori.

Alimentul la care a renunţat Andreea Bălan: "Aşa mă menţin la 49 de kilograme"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    18 Noi 2022   •   16:03

Cu o carieră de ani de zile în industria muzicală din România, Andreea Bălan, cunoscută ca parte a trupei Andre, surprinde la fiecare apariție cu silueta ei. 

Artista a vorbit despre secretele alimentare care funcţionează în cazul ei şi a spus la ce a renunţat pentru a se putea menţine la greutatea pe care o are acum, de 49 de kilograme.

În principiu, Andreea Bălan spune că este vorba de multă disciplină, sport - pe care îl face chiar dacă nu-i place şi unele reguli alimentare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Aici, nu este niciun secret, recunoaşte artista. În cazul ei, a observat că este mai bine să nu mănânce prăjeli şi dulciuri. 

Recunoaşte că se abate de la această regulă atunci când pofta este mare, dar există limite.

Andreea Bălan, fără prăjeli şi dulciuri: "Doar așa, de poftă"

"Fac sport în fiecare zi, nu mănânc multe prăjeli, multe dulciuri, doar așa de poftă. Întotdeauna am avut 49 de kilograme, acum cred că am 50 de kilograme. 

De 20 de ani am aceeași greutate. 

Nu este vorba de a fi exigent în acest caz, cu tine însuți, este vorba de a avea disciplină, trebuie să ai o disciplină atât fizică cât și mentală, și chiar dacă ai chef sau nu ai trebuie să faci sport. 

Pentru mine contează asta, deoarece fac acele acrobații la concerte și dacă nu fac o perioadă ne coordonăm mai greu", a spus Andreea Bălan, potrivit click.ro.
 

×
Subiecte în articol: Andreea Balan dieta
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close