Antena 3 CNN Show Showbiz Anunțul făcut de Dan Negru pe contul de Facebook. „Este faimos în lume și anonim la noi. Căutați-l”

Anunțul făcut de Dan Negru pe contul de Facebook. „Este faimos în lume și anonim la noi. Căutați-l”

Anunțul făcut de Dan Negru pe contul de Facebook. „Este faimos în lume și anonim la noi. Căutați-l”
Sursa foto: Foto: Facebook
02 Apr 2017   •   15:15

Dan Negru a făcut un anunț neașteptat pe pagina sa de Facebook. Artistul le-a amintit fanilor săi de renumitul compozitor Eugen Doga vine în țară. Acesta trăiește la Moscova și UNESCO zice ca celebrul lui vals e in top 5 capodopere muzicale ale secolului XX.

„Eugen Doga e faimos în lume și anonim la noi . Omu’ are 80 de ani, trăiește la Moscova și UNESCO zice ca celebrul lui vals e in top 5 capodopere muzicale ale secolului XX. Rușii au deschis Olimpiada pe muzica lui și în orice magazin de muzică din lume îi găsești discurile. Din luna mai vine într-un turneu în țara in care e anonim. Doga a compus și muzica din filmul „Maria Mirabela” acolo unde fetița rea era Medeea Marinescu și cea buna era Gilda Manolescu. „Fetița buna”, Gilda ( apare in clipul de mai jos) a emigrat în Germania acolo unde, la 34 de ani, in 2009, a murit intr-un accident de mașina… Căutați-l pe Eugen Doga în România. Are 80 de ani!”, a scris Dan Negru pe contul de Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Dan Negru vedeta tv
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close