Antena 3 Show Showbiz Ashton Kutcher şi Demi Moore ţin cură pentru a supravieţui foametei

Ashton Kutcher şi Demi Moore ţin cură pentru a supravieţui foametei

de Antena3.ro    |    29 Dec 2010   •   13:06
Ashton Kutcher şi Demi Moore ţin cură pentru a supravieţui foametei
Sursa foto: Foto: tchadmag.com

Actorii americani Ashton Kutcher şi Demi Moore au hotărât să ţină o dietă de dezintoxicare, o dată pe an, pentru a-şi pregăti organismul să poată supravieţui foametei. Potrivit contactmusic.com, actorul se teme că sfârşitul lumii este aproape, aşa că face tot ceea ce poate pentru ca el şi soţia sa să supravieţuiască cu cât mai puţină hrană posibil.

"Dacă treaba se întâmplă (sfârşitul lumii, n.r.), aş fi mai liniştit să ştiu că pot trăi numai cu apă şi sirop timp de câteva săptămâni", a declarat Kutcher pentru revista Men's Fitness.

Dieta este compusă din apă, sirop de arţar, piper roşu şi suc de lămâie. Moore şi Kutcher au ţinut pentru prima dată această cură la începutul anului 2010 şi au postat pe Twitter câteva informaţii despre acest program. Actorul scria:

"După câteva ore de dietă.. vreau o friptură, o bere. Treaba asta o să fie dură", nota atunci actorul american. Demi Moore, care a insistat că ţine dieta din motive de sănătate, a adăugat: "A doua zi este mai bine decât în prima. Vă voi anunţa când ajung în ziua a patra". Într-un final, cei doi au reuşit să ducă dieta la bun sfârşit.

Ashton Kutcher, în vârstă de 31 de ani, este căsătorit din 2005 cu Demi Moore, în vârstă de 47 de ani.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close