Antena 3 CNN Show Showbiz Cristina Țopescu a murit. ”Ce-nseamnă și gloria asta a luminii televizorului... Și să mori singură. Să te găsească cineva după 3 săptămâni, pentru că...”

Cristina Țopescu a murit. ”Ce-nseamnă și gloria asta a luminii televizorului... Și să mori singură. Să te găsească cineva după 3 săptămâni, pentru că...”

Cristina Țopescu a murit. Cristina Țopescu a fost găsită decedată duminică seara, în locuința ei din orașul Otopeni. Aceasta avea 59 de ani.

Cristina Țopescu a murit. ”Ce-nseamnă și gloria asta a luminii televizorului... Și să mori singură.  Să te găsească cineva după 3 săptămâni, pentru că...”
12 Ian 2020   •   23:16

Colegii de breaslă au lăsat mai multe mesaje pe conturile de socializare unde și-au exprimat regretul și uimirea cu privire la moartea fostei prezentatoare TV. 

”Ce-nseamna si gloria asta a luminii televizorului... Sa ai, la 30 de ani, milioane de spectatori, sa te salute lumea pe strada la 40, sa devii activista civica dupa 50, sa iesi la marsuri si mitinguri cu sute de mii de oameni... Si sa mori singura.

Si sa te gaseasca cineva dupa 3 saptamani, pentru ca, desi te cunoaste o tara intreaga, in 3 saptamani n-a batut nimeni la usa, nu s-a ingrijorat nimeni destul, n-a fost nimeni insistent de Anul Nou cu o urare... Nu-i mai invidiati pe oamenii celebri.

Cu o moarte sunt datori si ei, ba chiar, uite, si cu o mare singuratate!” a fost mesajul impresionant al lui Lucian Mîndruță.

Citește și: Cristina Ţopescu A MURIT. A fost găsită moartă în pat - E șocant ce a mai fost găsit în casa acesteia

×
Subiecte în articol: a murit Cristina Topescu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close