Antena 3 CNN Show Cristina Ţopescu A MURIT. A fost găsită moartă în pat - E șocant ce a mai fost găsit în casa acesteia

Cristina Ţopescu A MURIT. A fost găsită moartă în pat - E șocant ce a mai fost găsit în casa acesteia

Cristina Ţopescu a murit. Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în casă, dumincă seară, în jurul orei 22.00. Vecinii au dezvăluit că nu au mai văzut-o de trei săptămâni. Fosta prezentatoare TV avea 59 de ani.

Cristina Ţopescu A MURIT. A fost găsită moartă în pat - E șocant ce a mai fost găsit în casa acesteia
12 Ian 2020   •   22:55

Cristina Ţopescu a murit. O vecina a sunat la 112 pentru că nu a mai văzut-o pe vedeta TV de pe 19 Decembrie. Polițiștii au găsit o in pat, în pijama. 

Cristina Ţopescu a murit. Conform surselor noastre, femeia nu prezenta urme de violenta pe corp, cel puțin nu vizile. Era intr-o poziție de dormit așadar cel mai probabil a murit in somn. 

Cristina Ţopescu a murit. Vecina care a reclamat faptul că nu a mai văzut o pe Cristina din data de 19 decembrie a precizat și faptul că mașina Cristinei Topescu nu a mai fost miscata de 3 săptămâni. Autoritățile au mai găsit în casa acesteia în total 7 câini. 2 câini morți în casa, încă 4 în casa și unul afara viu. Pentru câinii morți a venit la locație Direcția Sanitar Veterinară.

Cristina Ţopescu a murit. În cursul acestei seri (12 ianuarie), în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări,  polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează Să se efectueze în cauză expertiza medico legală, arată comunicatul oficial al Inspectoratului de Poliție Ilfov. 

Citește și: Cristina Țopescu a murit! Dezvăluiri șocante făcute de vecini - Cum a fost găsită în casă

Citește și: CRISTINA ȚOPESCU A MURIT. Cunoscuta vedetă TV avea doar 59 de ani - BIOGRAFIE

×
Subiecte în articol: a murit Cristina Topescu Cristina Topescu
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close