Antena 3 CNN Show Showbiz Cum a reușit Andreea Marin sa slăbească atât de mult? "Făceam sport și nu slăbeam deloc, până când…"

Cum a reușit Andreea Marin sa slăbească atât de mult? "Făceam sport și nu slăbeam deloc, până când…"

Cum a reușit Andreea Marin sa slăbească atât de mult? "Făceam sport și nu slăbeam deloc, până când…"
19 Ian 2017   •   13:25

Andreea Marin a reusit sa isi transforme fizicul total, in ultimii ani, datorita unui nou stil de viata, pe care l-a descoperit prima oara in vizitele ei in Turcia. Ea si-a regasit echilibrul spiritual si fizic, in urma tratamentelor de detoxifiere. 

"Cu câțiva ani în urmă, când ajunsesem într-un moment foarte dificil, de dezechilibru din punct de vedere al sănătății, de asemenea, nu mai exista o balanță corectă în ceea ce mă privește între minte, trup și suflet. Făceam sport cu rigurozitate și nu slăbeam deloc, mâncam cât puteam de restrictiv, dar fără să mă ajute prea mult, aveam insomnii și o oboseală cronică, complicații ce țineau de aspecte hormonale, dermatologice, psihologice. Simțeam că e nevoie de mai mult decât ceea ce făceam, am citit, m-am informat și am înțeles că e necesară o resetare a sistemului, pe care orice om îl reprezintă. Detoxifierea a reușit să mă regleze sub toate aspectele, ceea ce nu am reușit prin alte demersuri, încercate separat pentru fiecare problemă în parte", a povestit Andreea pentru revista Unica. 

"Nu vreau să simt că am restricții totale, dar mănânc mult mai rar carne, dulciuri, prefer să caut soluții alternative, prin care să păcălesc organismul în privința zaharului. Mă bazez pe legume și fructe, supe-creme, ceaiuri gustoase preparate acasă, sucuri proaspete, ingrediente care să dea gust combinațiilor culinare. Pâine și carbohidrați, cât mai rar. În loc de pâine, prefer biscuiții sărați realizați din semințe, care sunt și gustoși, și mult mai indicați", a mai spus ea.

×
Subiecte în articol: Andreea Marin slabit sport dieta mancare
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close