Antena 3 CNN Show Showbiz Cum a reușit Sorana ex ASIA să slăbească 14 kilograme! "E greu! Simți că o să-ti cedeze organismul”

Cum a reușit Sorana ex ASIA să slăbească 14 kilograme! "E greu! Simți că o să-ti cedeze organismul”

Cum a reușit Sorana ex ASIA să slăbească 14 kilograme! "E greu! Simți că o să-ti cedeze organismul”
20 Iun 2017   •   15:41

Sorana ex ASIA a reusit sa slabeasca foarte mult, dupa ce s-a apucat de o dieta stricta. Fosta cantareata a scapat de 14 kilograme, dupa ce in urma cu cateva luni ajunsese sa cantareasca 70 de kilograme.

“Am o perioada de cand fac foarte mult sport. Si de vreo doua saptamani eu nu mananc.  Am un sistem care se numeste Reboot, nu-mi apartine, l-am gasit la cineva, la un american. Chestia asta inseamna ca o perioada bei doar sucuri: transformi fructele, legumele, si verdeturile in sucuri, juice sau smoothie. De asta se numeste Reboot, ii dai organismului, ca la calculator, un restart total, incerci sa stergi hardul de tot ce ai alimentat pana acum si o iei cumva de la zero. Si in prima perioada este destul de greu, oricum este greu, nu e deloc usor. Beau cate sucuri vreau pe zi, doar sa nu consum si mancare. In primele 6 zile te simti foarte obosit, simti ca o sa-ti cedeze sistemul, esti letargic, dar lucrurile acestea se intampla pentru ca organismul este un hot si pentru ca nu vrea sa consume de la inceput grasimile pe care le-a tot asezat prin “buzunare”. Nu pot sa spun “incercati-l”, mi-am dat seama ca este extrem de greu, si am zis ca prima data trebuie sa incerc eu si apoi sa-l recomand. Acest sistem dureaza cam cat de mult vrei. Poti sa o tii asa 6 luni. Eu mi-am propus sa incerc 60 de zile. Nu e vorba doar de slabit pentru ca, sincer, eu ma simt bine in pielea mea. Cand ma urc pe cantar sunt multumita de cifrele alea. Am slabit intr-adevar vreo 6 kilograme in aceasta perioada. Dar este vorba despre felul in care iti reorganizezi sistemul”, spunea Sorana pentru kfetele.ro, in urma cu cateva luni, cand s-a apucat sa tina dieta! 

×
Subiecte în articol: asia slabit dieta kilograme
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close