Antena 3 CNN Show Showbiz Secretul Nadiei Comăneci | Dieta de nota 10 care o menține în formă la 62 de ani

Secretul Nadiei Comăneci | Dieta de nota 10 care o menține în formă la 62 de ani

Fosta mare gimnastă Nadia Comăneci are un trup de invidiat la cei 62 de ani pe care i-a împlinit de curând. Prima gimnastă care a fost notată cu 10 a dezvăluit în cadrul mai multor interviuri ce mănâncă pentru a se menține într-o formă de zile mari.

Secretul Nadiei Comăneci | Dieta de nota 10 care o menține în formă la 62 de ani
Sursa foto: Profimedia images
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Noi 2023   •   18:00

Nadia Comăneci își începe ziua cu suc proaspăt stors de portocale și cu o ceașcă de cafea cu puțin lapte. Ulterior, mănâncă micul dejun, una dintre cele mai importante mese ale zilei, care constă în: iaurt, pâine prăjită integrală, curcan și puțină brânză. Fosta mare gimnastă mănâncă rar ou fiert în prima parte a zilei.

Fosta gimnastă preferă la masa de prânz wraps făcute din ceea ce i-a rămas de la cina din seara anterioară. În plus, adaugă somon, humus și brânză. 

Citeşte şi: Dieta care te ajută să slăbeşti sănătos cu doar şase lei pe zi | Nutriţionist: "Faceţi asta pentru voi"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La masa de seară, Nadia Comăneci optează pentru pește cu humus și salate. Ea a mărturisit că este alergică la ton și că nu mai mănâncă cartofi prăjiți de mul timp.

De asemenea, nici antrenamentele nu lipsesc din rutina ei. Prima gimnastă care a fost notată cu 10 are grijă ca în prima parte a zilei să facă antrenamente de jumătate de oră, care includ: cardio, alergat, stretching și exerciții cu greutăți mici, conform Realitatea.

×
Subiecte în articol: Nadia Comăneci dieta
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close