Antena 3 CNN Show Showbiz Dorian Popa, situație neașteptată într-un restaurant: "Am plecat, evident"

Dorian Popa, situație neașteptată într-un restaurant: "Am plecat, evident"

Dorian Popa a avut parte de o întâmplare neplăcută într-un restaurant din Turda, motiv pentru care a plecat imediat cum a ajuns.

Dorian Popa, situație neașteptată într-un restaurant: "Am plecat, evident"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    02 Dec 2022   •   15:14

Artistul spune că s-a enervat și a plecat din local la doar câteva minute după ce ajunsese.

Dorian Popa îl ia peste tot pe Cheluțu, câinele său. Fiind un mare iubitor de animale, artistul caută mereu locuri în care îi este permis să intre cu patrupedul său. 

De data aceasta, el a avut parte de o situație neplăcută într-un restaurant din Turda, unde nu i s-a permis să intre cu câinele. Deranjat de situație, Dorian Popa a povestit pe o reţea de socializare cele întâmplate. 

Citeşte şiRecunoşti copilul dolofan din poză? Azi e cel mai celebru actor român, cu o stea pe "Walk of Fame-ul" din Bucureşti

"Băi, fraților, am început ziua asta atât de încântat, cât de frumos e pe la salină, pe aici prin Turda. Ne-a fost recomandat să mâncăm la (…) lângă salină. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Bă, și nici n-am intrat bine că vine o doamnă care, e drept, după doar "bună ziua" – nu vreau să mint, a zis "bună ziua", dar atât – direct "la noi nu este voie cu animale înăuntru". 

Bă, fraților, nu îmi place să fac story-uri din astea, știți că nu vedeți la mine story-uri din astea, dar când aud de oameni cărora nu le plac animalele…. Și am spus în felul următor "La mulți ani, doamnă! La mulți ani, România!" și am plecat, evident. 

Bă, ce suflet să ai să dai afară un animăluț din restaurant?! Chiar dacă e mic Cheluțu și dacă era un câine mai mare, cum să-l dai afară?! România, trezește-te!", a transmis Dorian Popa, pe InstaStories.
 

×
Subiecte în articol: Dorian Popa caine restaurant Turda
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close