Antena 3 Show Showbiz Fosta prezentatoare Geanina Ilieş, mărturisire dureroasă: „Mama a fost diagnosticată cu cancer. A fost o perioadă foarte grea pentru mine”

Fosta prezentatoare Geanina Ilieş, mărturisire dureroasă: „Mama a fost diagnosticată cu cancer. A fost o perioadă foarte grea pentru mine”

04 Mar 2017   •   23:05
Fosta prezentatoare Geanina Ilieş, mărturisire dureroasă: „Mama a fost diagnosticată cu cancer. A fost o perioadă foarte grea pentru mine”
Sursa foto: Foto: Facebook

Geanina Ilieş, fosta prezentatoare a Obervatorului, a făcut o mărturisire dureroasă. Vedeta a povestit momentul când mama sa a fost diagnosticată cu cancer de piele.

“După două operaţii, mama s-a vindecat. Am fost cu ea la Viena, a făcut o operaţie, iar la şase ani după, încă una. A avut cancer de piele, dar e totul ok, medicul m-a asigurat că a scăpat. A fost o perioadă foarte grea pentru mine. Atât din punct de vedere moral, cât şi financiar. Nu a fost uşor să strângem banii necesari, am apelat şi eu la fraţii mei, la cine am putut. Atunci, m-am temut că aş putea să fac şi eu cancer. Şi am profitat de faptul că aveam asigurare, şi, când am fost la Viena, mi-am făcut şi eu toate analizele. Din fericire mi-au ieşit toate perfect, dar ştiu că această boală poate fi şi ereditară. Mama se simte foarte bine, nu mai face nici un fel de tratament, doar merge periodic la analize”, a povestit Geanina, potrivit Apropo TV.

 

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close