Antena 3 CNN Show Showbiz Imagini cu penthouse-ul de lux în care Delia Matache stă împreună cu soțul său. Apartamentul a costat 1,4 milioane de euro

Imagini cu penthouse-ul de lux în care Delia Matache stă împreună cu soțul său. Apartamentul a costat 1,4 milioane de euro

Delia Matache și soțul său, Răzvan Munteanu, locuiesc de mai mulți ani într-un penthouse de lux din nordul Bucureștiului. Apartamentul i-a costat 1,4 milioane de euro.

Imagini cu penthouse-ul de lux în care Delia Matache stă împreună cu soțul său. Apartamentul a costat 1,4 milioane de euro
Sursa foto: Instagram/ @delia
de Andreea Ştefan    |    01 Feb 2024   •   20:16

În urmă cu câțiva ani, Delia Matache și Răzvan Munteanu și-au deschis ușile către lux și rafinament, făcând un salt spectaculos de la vechiul lor apartament din centrul Bucureștiului, la o bijuterie de 1,4 milioane de euro în zona de nord a orașului.

Noua locuință, cu o suprafață de peste 400 de metri pătrați și dispusă pe două etaje, a devenit rapid epicentrul eleganței și confortului.

Cu o scară interioară impresionantă, ce facilitează accesul între niveluri, și o terasă generoasă cu piscină, această reședință reflectă gustul rafinat al cuplului.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe imagini din interiorul casei Deliei Matache și a lui Răzvan Munteanu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Deși zvonurile circulau că Delia nu a făcut niciodată un tur complet al acestei case de vis, vedeta a ținut să ofere privirilor curioase câteva imagini din interiorul ei pe rețelele de socializare.

De la dressing-ul plin cu haine, pantofi și accesorii de la cele mai exclusiviste branduri, la livingul spațios decorat cu două canapele elegante și o masă imensă însoțită de un candelabru viu colorat, noul cămin al cuplului este cu adevărat demn de invidiat.

Pe terasa lor, Delia și Răzvan au creat o oază de relaxare, cu o masă confortabilă și o piscină unde se distrează în fiecare vară. 

×
Subiecte în articol: delia matache penthouse
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close