Antena 3 CNN Show Showbiz Închirierea rochiilor de mireasă, o afacere tot mai populară şi profitabilă

Închirierea rochiilor de mireasă, o afacere tot mai populară şi profitabilă

Închirierea rochiilor de mireasă, o afacere tot mai populară şi profitabilă
Sursa foto: Foto: mirificstudio.com
13 Aug 2011   •   23:35

Tot mai multe mirese îşi închiriază rochia, în loc s-o cumpere. Din economia pe care o fac ele, au de câştigat magazinele de specialitate. Patronii se laudă că poţi face bani frumoşi din închirierea hainelor de ocazie.

Dacă rochia de mireasă pe care doriţi să o închiriaţi este nouă, atunci se pot face ajustări după mărimile dumneavoastră.

Odată alegerea făcută, urmează semnarea actelor. Se semnează un contract de închiriere, se plăteşte 50% din preţul închirierii, apoi, în săptămâna nunţii se ridică rochia curăţată şi spălată şi se plăteşte restul cât este de achitat.

La toate acestea se mai adaugă o garanţie de 50% din preţul de catalog al rochiei. Banii se restituie integral dacă rochia este returnată în stare perfectă. Cât despre preţuri, o rochie de 2.000 de euro se închiriază pentru doar 1.800 de lei, iar o ţinută de ocazie se închiriază cu cel mult 800 de lei.

Şi bărbaţii au început să fie interesaţi de închirierea hainelor pentru ocazii speciale. Un frac sau un smoking pot fi închiriate pentru doar 300 de lei. Singura problemă este că gama de modele şi mărimi este ceva mai limitată decât în cazul doamnelor.

Închirierea hainelor devine de la an la an o afacere tot mai profitabilă. Piaţa a ajuns la 1 milion de euro, din care un procent de 70% îl reprezintă segmentul rochiilor de mireasă.




×
Subiecte în articol: rochii mireasa afacere magazine preturi contract
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close