Antena 3 CNN Show Showbiz Irina Loghin, dieta care o întinereşte: "În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani"

Irina Loghin, dieta care o întinereşte: "În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani"

Are 83 de ani, dar nu îşi arată vârsta. Mai mult, este tonică, face mişcare şi spune că a găsit regimul sănătos cu care se simte foarte bine, mărturiseşte Irina Loghin.

Irina Loghin, dieta care o întinereşte: "În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani"
Sursa foto: Agerpres | EMIL BADEA (C) & Facebook
de Georgiana Adam    |    26 Oct 2022   •   14:00

Chiar dacă nu mai este la anii primei tinereţi, Irina Loghin are o sănătate de fier. Nu a avut mai niciodată probleme de sănătate şi crede că, datorita regimului vegetarian, va avea o viaţă mai liniştită şi mai lungă.

Interpreta de muzică populară spune că este foarte important ce alegem să mâncăm și crede că tot răul din corp vine de la alimentație.

"Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierd. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că a fost un moment în care niște chiftele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat", îşi aminteşte artista.

Irina Loghin are o condiţie fizică de invidiat. Datorită dietei vegetariene, care a devenit pentru ea un mod de viaţă, cântăreaţa spune că nu a fost nevoită niciodată să apeleze la operaţii estetice.

Irina Loghin: "Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte. Nu aş renunta la acest mod de viaţă pentru nimic în lume", mărturiseşte Irina Loghin, potrivit jurnalul.ro.

Irina Loghin face sport, se hrănește sănătos și se îngrijește - așa se explică modul în care arată atât de tânără la 83 de ani.

Deși nu are probleme cu kilogramele, cântăreața de muzică populară a găsit o metodă revoluționară și sănătoasă în același timp cu care să slăbească: ”Fix din oră în oră le luam. Mă miram seara că nu mi-e foame”.

Irina Loghin a mărturisit în urmă cu ceva timp că s-a subțiat vizibil într-o săptămână cu ajutorul unei cure de detoxifiere. E vorba, însă, de câteva kilograme.

Irina Loghin a împlinit 83 de ani și pare că a găsit secretul tinereții, iar dovadă în acest sens stă și tenul său, nu numai forma fizică în care este.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară a dezvăluit că are un ritual pentru îngrijirea feței și folosește un ingredient pe care majoritatea îl avem în bucătărie, dar îl utilizăm la gătit.

Uleiul de măsline spune Irina Loghin că este secretul frumuseții sale. Cu el, artista își face un demachiant potrivit tenului ei.

Cine este Irina Loghin

Irina Loghin s-a născut la 19 februarie 1939 în Gura Viitoarei, Prahova și este supranumită "regina muzicii populare". A fost solistă a ansamblurilor Ciorcârlia, Barbu Lăutaru și Ciprian Porumbescu.

Irina Loghin este căsătorită cu fostul campion la lupte greco-romane Ion Cernea și este mamă a doi copii, Ciprian și Irinuca.

Prin Decretul nr. 1122 din 19 decembrie 1967 al Consiliului de Stat al Republicii Socialiste România, artistei Irina Loghin i s-a acordat Ordinul Meritul Cultural clasa a IV-a "pentru merite deosebite și îndelungată activitate artistică".

În octombrie 1998, s-a înscris în Partidul România Mare (PRM).În legislatura 2000-2004 a fost deputat ales pe listele PRM, iar în legislatura 2004-2008 a fost senator român, ales în județul Giurgiu, calitate în care a încercat să ajute artiștii români și bătrânii, dar nu a mai dorit să candideze pentru un al doilea mandat de senator.

×
Subiecte în articol: Irina Loghin vegetariană carne
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close