Antena 3 CNN Show Showbiz Jamila îi răspunde lui Liviu Dragnea în războiul bucătarilor: "De când s-a apucat domnul Dragnea de rețete..."

Jamila îi răspunde lui Liviu Dragnea în războiul bucătarilor: "De când s-a apucat domnul Dragnea de rețete..."

Celebra Jamila reacționează după ce Liviu Dragnea s-a apucat de gătit pe YouTube.

Jamila îi răspunde lui Liviu Dragnea în războiul bucătarilor: "De când s-a apucat domnul Dragnea de rețete..."
Sursa foto: captură youtube
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Apr 2023   •   17:14

Vlogărița culinară susține că nu se simte amenințată de concurența cu fostul lider PSD, asta chiar dacă primul clip postat de Liviu Dragnea a devenit viral pe rețelele de socializare, unde a strâns zeci de mii de aprecieri.

"De când s-a apucat domnul Dragnea de rețete, toată lumea mă etichetează să-mi spună că s-a apucat de rețete și că este un pericol pentru mine. Bineînțeles că nu am nicio problemă cu asta, nu este un pericol pentru mine domnul Dragnea. Nu am o problemă cu concurența, este loc pentru toată lumea, toți avem dreptul să facem rețete.

Fiecare creator de conținut are publicul lui, nu este nicio problemă, așa că îi urez domnului Dragnea să facă foarte multe rețete și să fie cât mai faimos posibil pe YouTube", a transmis Jamila.

Citeşte şi: Liviu Dragnea s-a reprofilat! Și-a făcut propria emisiune pe Youtube | Zeci de mii de vizualizări în doar câteva ore

Liviu Dragnea s-a apucat de vloguri de doar o săptămână. Primul clip postat de fostul lider PSD a devenit viral pe YouTube.

Internauții au speculat că Dragnea ar putea să devină un concurent serios pentru Jamila, cel mai cunoscut creator de conținut din domeniul culinar.

Liviu Dragnea a ajuns deja la patru videoclipuri postate pe contul său de YouTube.

Pe lângă prezentarea rețetelor, fostul social democrat a trimis și mai multe săgeți către supermarketuri sau ANPC.

×
Subiecte în articol: Jamila Liviu Dragnea retete
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close