Antena 3 CNN Show Showbiz Laura Lavric, secretul tinereţii: "Nu arăt de 75 de ani, nu mă dau nici pe una de 70. Scuzați lipsa de modestie"

Laura Lavric, secretul tinereţii: "Nu arăt de 75 de ani, nu mă dau nici pe una de 70. Scuzați lipsa de modestie"

Laura Lavric este una dintre cele mai apreciate și populare interprete de muzică populară de la noi şi este mândră de modul în care arată la această vârstă.

Laura Lavric, secretul tinereţii: "Nu arăt de 75 de ani, nu mă dau nici pe una de 70. Scuzați lipsa de modestie"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    29 Iun 2022   •   08:00

Artista are aproape 76 de ani și pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice. Solista a spus că are mare grijă de felul în care arată și adoptă un stil de viață sănătos, potrivit impact.ro.

"Să știți că nu mă duc la cosmetică, merg doar la coafor, ca să-mi vopsesc părul, genele și sprâncenele. Nu mă fardez ziua, mă dau doar cu puțin ruj.

Și nu folosesc vreo cremă de firmă mare, ci mă dau doar cu d-aia, din cutie albastră de tablă, mă învățase o solistă, în turnee, dar eu o mai îmbunătățesc cu vitamina A, uleioasă, de la farmacie", a dezvăluit solista.

Laura Lavric, una dintre cele mai bune voci ale muzicii populare româneşti, mai spune că tenul frumos l-a moştenit din familie, iar genele bune o ajută.

"Scuzați lipsa de modestie, dar nu arăt de 75 de ani, nu mă dau nici pe una de 70! Nici tata nu-și arăta vârsta, avea fața foarte întinsă!", a spus Laura Lavric.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Întrebată la o emisiune TV, în urmă cu câţiva ani, cum reușește să se mențină în formă și să pară mult mai tânără, Laura Lavric spunea şi că merge mult pe jos.

"Merg pe jos, zilnic, ore în șir. Și fac asta dintotdeauna". De altfel, celebra interpretă mărturisește că lumea nu-i dă mai mult de 55 de ani.
 

×
Subiecte în articol: Laura Lavric
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close