Antena 3 CNN Show Showbiz Logodnica prinţului de Monaco ar fi încercat să fugă înainte de nuntă

Logodnica prinţului de Monaco ar fi încercat să fugă înainte de nuntă

Logodnica prinţului de Monaco ar fi încercat să fugă înainte de nuntă
Sursa foto: Foto: Intact Images/ EPA
29 Iun 2011   •   21:49

Micul principat Monaco s-a cutremurat miercuri. Un zvon le-a dat puternice bătăi de inimă tuturor. Se pare că logodnica prinţului Albert a fugit de la Palat şi a fost oprită în ultimul moment de poliţiştii francezi. Asta cu doar 48 de ore înainte de nuntă. Informaţia a apărut în presă, dar Casa Regală a declarat sec: nunta se ţine conform programului.

În Monaco nu există presă de scandal, din fericire pentru familia regală, dar toate ziarele din principat şi cele din Franţa au prezentat ce discuţii aprinse ar fi existat dincolo de porţile palatului în ultimele zile

Logodnica prinţului Albert ar fi vrut să fugă de la propria nuntă. Vinerea trecută, Charlene ar fi plecat spre aeroportul din Nisa cu un singur bilet dus pentru Africa de Sud. Zvonul a apărut în L'Express. Apoi s-a împrăştiat.

Potrivit unor surse apropiate Palatului, viitoarea prinţesă de Monaco ar fi aflat detalii noi şi neplăcute despre viaţa privată a viitorului soţ. Cum ar fi, prezenţa unei alte iubite în viaţa lui, scriu unele ziare. Ba chiar existenţa unui alt copil din flori al logodnicului. Al treilea.

Dealtfel, la câteva ore de la apariţia zvonului Casa Regală a dat o dezminţire oficială. A amintit chiar că o astfel de poveste face rău imaginii principatului. Iar apele s-au mai liniştit, cel puţin aparent.

 


Scandalul mocneşte însă. Jurnaliştii francezi susţin că Charlene ar vrea să părăsească principatul imediat după nuntă - un gest de neacceptat potrivit legilor nescrise ale familiei regale.

Prinţul Albert a fost unul dintre cei mai râvniţi burlaci ai lumii, dar nici pe departe un sihastru. Claudia Schiffer, modelul candaian Tacha de Vasconcelos, actriţa porno ucraineană Victoria Zdrok au trecut prin patul prinţului. Brooke Shields a trăit şi ea o poveste de iubire cu Albert, la fel şi sportiva americană Alicia Warlick, dar şi Telma Ortiz, sora printesei Letizia a Spaniei. Chiar şi Charlene a aşteptat inelul de logodnă, zece ani.

La 53 de ani prinţul se însoară. Întreg regatul speră să fie o căsnicie reuşită. Dar nimeni nu poate să uite istoria familiei Grimaldi, în care niciuna dintre poveştile de dragoste nu a avut un final fericit. Mama lui Albert, actriţa Grace Kelly, a murit într-un accident de maşină, iar tatăl lui nu s-a mai recăsătorit.

Prinţesele Caroline şi Stephanie, surorile prinţului Albert, au trecut amândouă prin divorţuri dureroase şi intens mediatizate. Iar cel de-al doilea soţ al lui Stephanie a murit într-un teribil accident nautic. Pare un blestem, spun apropiaţii familiei. Unu pe care speră să-l rupă cu nunta de vineri.




×
Subiecte în articol: nunta Africa de Sud
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close