Antena 3 Show Showbiz Loredana Groza, criticată de fani pentru ce și-a făcut la față

Loredana Groza, criticată de fani pentru ce și-a făcut la față

26 Noi 2018   •   16:09
Loredana Groza, criticată de fani pentru ce și-a făcut la față Foto: Instagram/Loredana Groza

Loredana Groza a stârnit un val de critici printre fani după ce și-a modificat fața pe Instagram cu ajutorul filtrelor de editare.
„Loredana, nu ştiu ce ţi-au făcut la faţă, la păr, dar începi să semeni cu Loredana Chivu”.

“O să ajungeţi să arătaţi toate la fel. Învăţaţi să vă acceptaţi şi îmbătrâniţi frumos”.

“Sunt o fană de-a ta, fiind aproape de aceeaşi vârstă. Eşti minunată dar, te rog, opreşte-te cu chirurgia estetică, pentru că în curând o să întrebăm unde este Loredana, ce ai făcut cu ea. Intervenţiile din ultima perioadă nu te fac nici mai tânără, nici mai frumoasă”.

“Loredana, nu mai semeni deloc cu tine. Arăţi super, dar eşti alta”.

„Păcat că ai început să semeni cu Bianca Drăguşanu. Da, eşti frumoasă, dar nu eşti tu. Păcat!”, au scris fanii, potrivit Click.

Există însă şi persoane care o felicită pentru felul în care arată în fotografii. Mihaela Rădulescu şi Anastasia Soare, supranumită “Regina sprâncenelor”. “Ador acest look”, i-a scris Mihaela. “This is what I was talking about” (Despre asta vorbeam), i-a transmis şi Anastasia Soare, sugerând că i-ar fi dat nişte sfaturi legat de forma sprâncenelor, care în cazul lui Lori arată impecabil.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close