Antena 3 CNN Show Showbiz Mădălina Crețan, soția lui Nosfe: "Îmi este în continuare îngrozitor de greu"

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe: "Îmi este în continuare îngrozitor de greu"

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, a vorbit despre rolul de părinte singur pe care a fost nevoită să și-l asume după moartea artistului.

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe: "Îmi este în continuare îngrozitor de greu"
Sursa foto: Facebook | Mădălina Crețan
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Apr 2023   •   21:22

Mădălina Crețan a dezvăluit, într-un interviu acordat pentru DC News, că viața de părinte singur este foarte grea, iar lipsa tatălui este din ce în ce mai apăsătoare.

"Îmi este în continuare îngrozitor de greu, mai ales când trebuie să iau o decizie. În mod evident, decizia o iei singur, ca și părinte, chiar dacă primești sfaturi, asculți și vorbești și-mi este extraordinar de greu pentru că lipsa tatălui există, ea este acolo și atunci îmi este foarte greu pentru că nu știu cum să mă transform în celălalt părinte” a mai spus Mădălina. 

De asemenea, ea a mărturisit că, în această perioadă dificilă, a apelat la sprijinul unui specialist, care a ajutat-o să treacă peste cumplita tragedie.

"Mi s-a dovedit în această perioadă, de când soțul meu a decis să părăsească această lume, că ajutorul unui specialist a contat extraordinar. Atunci, am ales să ascult un specialist, să mă ghidez într-o direcție constructivă” a spus Mădălina Crețan.

Citește și: Doctoriţă româncă, revenită în ţară după 33 de ani de muncă în străinătate: "Acolo nu umblă câinii cu covrigi în coadă cum spun românii"

Mădălina Crețan a mai povestit că are foarte mare grijă de felul în care îi vorbește copilului ei și încearcă permanent să-l facă să nu simtă lipsa tatălui.

"Trebuie să mă impun cu mult mai multă grijă. Recunosc că am ales cumva să comunic mult mai mult și să mă bazez pe puterea de înțelegere a copilului meu”, a spus ea, pt DC News.

Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România, a murit la vârsta de 37 de ani, la scurt timp după ce a susținut un concert.

×
Subiecte în articol: sotie nosfe
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close