Antena 3 CNN Show Showbiz Membrele trupei Spice Girls se vor reuni pentru filmarea unui lungmetraj biografic

Membrele trupei Spice Girls se vor reuni pentru filmarea unui lungmetraj biografic

Membrele trupei Spice Girls se vor reuni pentru filmarea unui lungmetraj biografic
Sursa foto: Foto: taringa.net
23 Iul 2010   •   17:25

Fostele membre ale grupului Spice Girls se vor reuni în curând pentru a filma un lungmetraj biografic, o continuare a peliculei "Spice World" ce a fost lansată în 1997, a declarat Emma Bunton, una dintre membrele formaţiei, citată de dailymail.co.uk.

Cântăreaţa Emma Bunton, în vârstă de 34 de ani, a declarat că, în ciuda faptului că filmul din 1997 a fost desfiinţat de critica de specialitate, acest lucru nu o împiedică, pe ea şi pe colegele ei - Victoria Beckham, Geri Halliwell, Mel B şi Mel C - să fie entuziasmate de noul proiect cinematografic, ce va fi lansat pe marile ecrane cu titlul "Viva Forever".

Filmul va fi regizat de Judy Cramer, producătorul lungmetrajului "Mamma Mia!", un mare succes de casă inspirat din repertoriul grupului suedez Abba. Judy Cramer pregăteşte în această perioadă un musical inspirat de piesele grupului Spice Girls, care va avea premiera pe West End, la Londra, în luna noiembrie.
"Ne trimitem e-mail-uri cu ideile pe care le avem şi suntem extrem de bucuroase că acest proiect urmează să se realizeze", a declarat Emma Bunton, într-un interviu acordat publicaţiei Sunday Mirror.

Filmul "Viva Forever" va conţine câteva dintre hiturile trupei Spice Girls - "Wannabe", "2 Become 1", "Who Do You Think Are?" şi "Say You'll Be There" - şi va fi realizat după aceeaşi "reţetă" ca şi lungmetrajul "Mamma Mia!", premiat cu Oscar în 2008.

Scenariul pentru musicalul "Viva Forever" a fost scris de Kim Fuller, sora magnatului Simon Fuller, cea care a scris scenariul pentru filmul "Spice World" în 1997, şi va conţine 14 dintre cele mai frumoase piese lansate de grupul britanic. Filmul "Spice World" a avut încasări de 40 de milioane de lire sterline.

Formaţia Spice Girls, fondată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, "Girl Power". În cinci ani de existenţă, trupa a vândut 55 de milioane de albume.

Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunţat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm - au lansat un al treilea album în 2000, "Forever", iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.

În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes.

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close