Antena 3 CNN Show Showbiz Mirela Boureanu Vaida, despre depresia postanatală

Mirela Boureanu Vaida, despre depresia postanatală

Mirela Boureanu Vaida, despre depresia postanatală
Sursa foto: Foto: Facebook
08 Dec 2016   •   09:50

A devenit mămică pentru a doua oară, iar Mirela Boureanu Vaida este extrem de fericită în această perioadă. Cu toate acestea, prezentatoarea a scris pe blogul personal despre depresia postanală, cu care se confruntă multe femei.

"Vă spun sincer că nici nu am avut timp să intru în depresie… Motive aș fi avut o grămadă!! Au fost câteva tentative, dar care au eșuat în cele din urmă: ba plângeau copiii, amândoi în același timp, ori sună telefonul, ori se anunță soacră-mea în vizită…", a povestit Mirela.

"Acu’, ce-i drept, nici eu nu mă simțeam chiar fericită în starea mea: de doi ani nu mai puteam purta hainele de altadată. Mă îngrășasem în cele două sarcini succesive și corpul nu mai voia să dea jos mai nimic. Mă uitam cu jind la hăinuțele de vară mărimea 34-36 și știam că e mai bine să le dau, să nu le mai vad în fața ochilor! Începusem să evit oglinzile și înnebuneam când vedeam postate pe Facebook poze cu mine, din emisiunile vechi de 3-4 ani! Ce silfidă, ce slabă… ( nici atunci nu credeam că sunt slabă, dar așa e omul, abia când nu mai are, își dă seama ce a pierdut. În cazul meu, silueta)", a mai scris vedeta pe blogul personal.
 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close