Antena 3 CNN Show Showbiz Monica Columbeanu, ceartă cu portarul vilei de la Izvorani: Nimeni nu e mai presus de lege

Monica Columbeanu, ceartă cu portarul vilei de la Izvorani: Nimeni nu e mai presus de lege

Monica Columbeanu, ceartă cu portarul vilei de la Izvorani: Nimeni nu e mai presus de lege
Sursa foto: Foto: Mediafax
12 Apr 2011   •   14:03
Încă tentativă nereuşită a Monicăi Columbeanu de a-şi vedea fetiţa. Aflată la poarta vilei de la Izvorani, Monica a purtat o discuţie aprinsă cu portarul, încercând să-l convingă să o lase să intre pe propirtatea de la Izvorani.

Bărbatul nu a vrut să îi dea voie în casa unde a locuit cu Irinel, iar Monica şi-a ieşit din pepeni întrebându-l cine este domnul Columbeanu, de este mai presus de lege.

Dar cine este domnul Columbeanu? Este mai presus de lege? De ce nu poţi să mă laşi? Ai dispoziţie de la dmnul Columbeanu, să înţeleg!” a spus Monica.

Tribunalul Bucureşti a admis, săptămâna trecută, plângerea Monicăi Columbeanu faţă de decizia iniţială de încredinţare a copilului lui Irinel Columbeanu.

Irina a trecut astfel în custodia Monicăi, până la finalizarea procesului de divorţ. Irinel a refuzat însă să o lase pe Monica să vadă copilul sau să i-l încredinţeze acesteia, pe motiv că fetiţa ar fi bolnavă.

Irinel va trebui să-i plătească Monicăi o pensie de 2.000 de lei lunar pentru îngrijirea copilului. În primă fază, Monica pierduse custodia în faţa lui Irinel, care a ţinut-o pe fetiţă la vila de la Izvorani.


×
Subiecte în articol: monica columbeanu vila
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close