Antena 3 CNN Show Showbiz Nicole Cherry este însărcinată: ”Am învățat ce e iubirea absolută”

Nicole Cherry este însărcinată: ”Am învățat ce e iubirea absolută”

Nicole Cherry a anunțat că este însărcinată. Artista a dat vestea la finalul noului său videoclip al piesei „Scrie-mi pe suflet”, dar și printr-o postare făcută pe Instagram.

Nicole Cherry este însărcinată: ”Am învățat ce e iubirea absolută”
Sursa foto: Instagram/ Nicole Cherry
de Andreea Ştefan    |    09 Iun 2021   •   10:57

Artista Nicole Cherry, în vârstă de 22 de ani, a anunțat vestea cea mare printr-un mesaj emoționant pe contul său de Instagram.

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele.

De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea.

Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a scris Nicole Cherry, alături de fotografia în care i se vede burtica.

View this post on Instagram

A post shared by Nicole ? (@nicolecherry)

Artista a lansat și o nouă melodie, „Scrie-mi pe suflet”, iar la finalul videoclipului apare alături de iubitul său, Florin Popa, într-o ipostază în care i se poate observa burtica.

×
Subiecte în articol: Nicole Cherry insarcinata
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close