Antena 3 CNN Show Showbiz O actriță de la noi a recunoscut: „Am leșinat, am fost inconștientă 20 de minute și am ajuns la spital. De atunci...”

O actriță de la noi a recunoscut: „Am leșinat, am fost inconștientă 20 de minute și am ajuns la spital. De atunci...”

O actriță de la noi a recunoscut: „Am leșinat, am fost inconștientă 20 de minute și am ajuns la spital. De atunci...”
Sursa foto: Foto: Facebook/Diana Dumitrescu
13 Noi 2017   •   21:58

A fost o actriță de telenovele extrem de îndrăgită, iar Diana Dumitrescu recunoaște că atunci când lucrează prea mult și este stresată, organismul îi dă semne, pe care cu timpul a învățat să le asculte.

„Am suferit de migrene acum foarte multi ani, cand lucram foarte mult si foarte intens. Atunci am avut o perioada foarte lunga in care am avut migrene, pe care le-am tratat intre timp. Am facut reflex terapie imbinata cu medicamentatie data de doctori specialisti. Da, am lesinat. Am fost inconstienta 20 de minute din cauza migrenelor. Nu eram la filmari, ci la o sedinta foto pentru filmari. Am ajuns la spital. Aveam dureri de cap acute, cu sensibilitate la lumina. Si acum mai am, dar foarte rar. Mi se intampla cand sunt foarte stresata, muncesc foarte mult si sunt obosita insa, sunt lucruri care se pot trata. Am invatat in cei 15 ani de munca pe care ii am, ca cea mai importanta este sanatatea. De atunci incerc sa mentin un echilibru in organism, in tot efortul fizic si psihic pe care il fac, cu grija fata de mine, fata de sufletul si corpul meu. Astazi, fac tot ceea ce pot ca sa-mi mentin echilibrul”, a declarat Diana Dumitrescu pentru WOWbiz.ro.

×
Subiecte în articol: migrene dureri de cap stres
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close