Antena 3 CNN Show Showbiz O româncă de 15 ani a câştigat un concurs de frumuseţe în Canada (FOTO)

O româncă de 15 ani a câştigat un concurs de frumuseţe în Canada (FOTO)

O româncă de 15 ani a câştigat un concurs de frumuseţe în Canada (FOTO)
21 Iun 2010   •   14:59

O româncă este la un pas de a-şi face debutul în lumea modei internaţionale. La numai 15 ani şi jumătate, Amelia Deac este fericita câştigătoare a unui concurs de frumuseţe organizat în Canada.

Frumoasa româncă s-a născut în Bistriţa, însă are are şi cetăţenie canadiană. Ea a reuşit să obţină peste 1.800 de voturi, cu 200 mai multe decât următoare clasată, fiind desemnată astfel Miss Teen Diamanza.

Pe lângă frumuseţe, adolescenta de origine română a dat dovada şi de iniţiativă. La jumătatea lunii iunie, ea a trimis o scrisoare publicaţiilor din judeţul Bistriţa-Năsăud prin care le-a cerut locuitorilor judeţului să o voteze fiindcă îşi doreşte să câştige concursul la care participă.

"Sunt originară din Bistriţa, cu cetăţenie româno-canadiană. Am 16 ani, sunt elevă a Colegiului International Saint-Louis din Montréal. Pe lânga studiu, principalele mele pasiuni sunt artele plastice şi dansul", a scris Amelia, potrivit Mediafax.

"Recent am fost selecţionată să particip în semifinala concursului Miss Teen Diamanza 2010, un concurs organizat de Agenţia de Modeling Diamanza din Montréal care a început pe data de 1 iunie 2010. Competiţia şi dorinţa mea de a ieşi câştigătoare m-au determinat să fac apel la toţi cei care cred că merit un vot din partea lor", scria Amelia, care a câştigat concursul devansând alte zece competitoare.

În urma câştigării concursului, românca a obţinut un portofoliu gratuit din partea agenţiei. De asemenea, este posibil să o angajeze pe Amelia.

Foto: www.diamanza.com

Antena3.ro

O româncă de 15 ani a câştigat un concurs de frumuseţe în Canada (FOTO)

×
Subiecte în articol: romanca concurs de frumusete Canada
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close