Antena 3 Show Showbiz Olivia Steer: „Şi eu m-am vaccinat până la un punct"

Olivia Steer: „Şi eu m-am vaccinat până la un punct"

19 Oct 2016   •   09:22
Olivia Steer: „Şi eu m-am vaccinat până la un punct"
Sursa foto: Foto: Facebook

A devenit ţinta tuturor ironiilor, după ce a lansat câteva opinii legate de vaccinuri, chimioterapie şi alte tratamente. Dar asta nu a împiedicat-o pe Olivia Steer să continue să-şi susţină punctele de vedere cu vehemenţă. 

„În momentul în care afirm că îmi doresc să existe un vaccin sigur cu care să-mi vaccinez copiii şi să-i pun la adăpost de orice boală contagioasă, eu cred că sunt extrem de moderată. Dar în momentul în care sesizez că în acele vaccinuri există nişte substanţe chimice, extrem de toxice, mercurul este în clasa nr 1 de risc a neurotoxinelor. Şi eu întreb ce caută o neurotoxină atât de puternică într-un vaccin pe care cineva vrea că eu să-l administrez copilului meu? Pun o întrebare. Nu sunt doctor, luaţi ce spun eu doar cu titlul de inventar. Oamenii abia acum află că în vaccinuri există substanţe toxice. Şi eu am crezut cândva în validitatea acestor vaccinuri şi m-am vaccinat până la un punct, în care m-am trezit şi-am început să-i spun doctorului de familie că am început să mă documentez şi mă îngrozesc de ceea ce aflu, nu a putut să-mi aducă niciun argument care să mă convingă să merg mai departe", a declarat fosta vedetă tv la Smart FM.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close