Antena 3 CNN Show Showbiz Organizatorii concertului Depeche Mode de la Sofia susţin că show-ul de la Bucureşti a fost anulat

Organizatorii concertului Depeche Mode de la Sofia susţin că show-ul de la Bucureşti a fost anulat

Organizatorii concertului Depeche Mode de la Sofia susţin că show-ul de la Bucureşti a fost anulat
Sursa foto: depeche mode
13 Mai 2009   •   22:48

Concertul Depeche Mode de la Istanbul nu se va mai ţine, potrivit CNN Turk, care a dat ca sigură informaţia că show-ul de la Istanbul, programat pentru joi seară, a fost anulat. Ulterior şi site-ul oficial al formaţiei a confirmat anularea concertului. Potrivit jurnaliştilor de la CNN, David Gahan ar urma să plece în Statele Unite pentru mai multe investigaţii. În aceste condiţii, şi concertele de la Bucureşti şi Sofia ar putea să fie anulate.

Organizatorii concertului Depeche Mode din Bulgaria au declarat pentru Mediafax că show-ul de la Bucureşti va fi anulat, la fel ca şi cele de la Atena şi Istanbul.

Românii sunt rezervaţi şi nu au confirmat informaţia. ?Aşteptăm veşti privind starea de sănătate a lui Dave Gahan, precum şi poziţia oficială a reprezentanţilor trupei privind concertul de la Bucureşti şi celelalte show-uri din turneu. În curând vom reveni cu informaţii pe acest subiect? au declarat reprezentanţii Emagic.

La Atena, anunţul a fost făcut chiar înainte de începerea concertului, spre nemulţumirea celor 20.000 de oameni veniţi să îi vadă pe Depeche Mode.



Solistul trupei, David Gahan, nu s-a simţit bine şi este suspectat de gastroenterită. Boala se manifestă prin diaree, dureri abdominale, greţuri şi vărsături.

Observator

×
Subiecte în articol: Depeche Mode
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close