Antena 3 CNN Show Showbiz Ce pensie alimentară cere Anamaria Prodan de la Laurenţiu Reghecampf. "Sunt curioasă pe unde va scoate cămașa"

Ce pensie alimentară cere Anamaria Prodan de la Laurenţiu Reghecampf. "Sunt curioasă pe unde va scoate cămașa"

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în proces de divorț, la Judecătoria Buftea. Anamaria Prodan își dorește ca Reghecampf să fie decăzut din drepturile părintești când vine vorba despre copilul pe care îl au împreună.

Ce pensie alimentară cere Anamaria Prodan de la Laurenţiu Reghecampf. "Sunt curioasă pe unde va scoate cămașa"
Sursa foto: instagram.com
de Georgiana Adam    |    08 Feb 2022   •   22:21

"Voi încerca să demonstrez că Laurențiu Reghecampf este în culpă total în destrămarea căsniciei noastre. Laurențiu Reghecampf va fi decăzut din drepturile părintești, voi face tot ce îmi stă în putere să obțin custodia totală, exclusivă, a copilului nostru, o să îl iau pe Bebeto. Bebe nu are ce învăța de la Reghecampf, comportamentul lui în relația cu acea fată de oraș este mai mult decât grăitor", a precizat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan va solicita și pensie alimentară

"Da, normal că voi solicita, conform legii, pensie alimentară. E adevărat, Bebe nu stă în cei 5.000 de euro pe care i-ar putea obține de la Laurențiu Reghecampf, dar sunt curioasă pe unde va scoate cămașa când va fi nevoit să plătească.

Dar asta, deja, nu mai este treaba mea, va fi problema lui să îi explice acelei fete ce s-a întâmplat și de ce nu mai are bani", a spus, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: ”Pentru noi, el a murit de multă vreme!”

Anamaria Prodan consideră că Laurențiu Reghecampf nu mai merită respectul nimănui.

"Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf", a spus ea.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close