Antena 3 CNN Show Showbiz Secretul Mihaelei Rădulescu pentru a arăta bine și la față: "Încă se mai miră unii că sunt în regula la 46 de ani"

Secretul Mihaelei Rădulescu pentru a arăta bine și la față: "Încă se mai miră unii că sunt în regula la 46 de ani"

Secretul Mihaelei Rădulescu pentru a arăta bine și la față: "Încă se mai miră unii că sunt în regula la 46 de ani"
17 Aug 2015   •   14:12

Mihaela Rădulescu arată senzațional la cei 46 de ani pe care tocmai i-a împlinit. Prezentatoarea TV recunoaște că are mare grijă de alimentația ei și că nu trece o zi fără să facă sport. Însă vedeta a mai mărturisit un secret ce o meține tânără chiar și la față.

"Daca inca se mai mira unii ca arat in regula la 46 de ani, e si pentru ca am grija de mine in toate felurile - de la viata disciplinata, in care sportul si alimentatia corecta sunt obiceiuri zilnice, pana la anumite proceduri cosmetico-medicale in care cred si care nu sunt pierdere de vreme sau de bani. Fac lunar sedinte de oxigenare in camera hiperbarica, sunt extrem de incantata de rezultatele vizibile. Si nu le fac doar la Monaco, ci si in Romania. Daca musculatura corpului e lucrata intens si zilnic, dau aceeasi sansa musculaturii faciale, dar si tenului care trebuie sa straluceasca, sa fie ferm si curat. Nu de alta, dar in meseria mea conteaza si ce se vede. Iata, am mai marturisit inca un secret" a scris ea pe Facebook.


×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close