Antena 3 Show Showbiz Soția lui Andi Moisescu are propria reteță de mici! Fără carne și fără pregătire pe grătar. Vezi cum arată micii Olliviei Steer

Soția lui Andi Moisescu are propria reteță de mici! Fără carne și fără pregătire pe grătar. Vezi cum arată micii Olliviei Steer

14 Aug 2015   •   11:50
Soția lui Andi Moisescu are propria reteță de mici! Fără carne și fără pregătire pe grătar. Vezi cum arată micii Olliviei Steer

Olivia Steer a adoptat de ceva vreme un stil de viata sanatos ce implica si alimentatia raw vegana. Sotia lui Andi Moisescu nu numai ca isi hraneste familia doar cu vegetale, dar gaseste si inlocuitori fara carne pentru alimentele traditionale ale romanilor.

“Asa ca, de plictiseala, ca alta motivatie n-am avut niciodata, va propun urmatoarea reteta de mici, fara foc, fara fum”
, a scris sotia lui Andi Moisescu pe blogul sau, inainte de a oferi fanilor sai, reteta.

Iata reteta de “mici” a la Olivia Steer



Ingrediente


- 300 de grame de ciuperci spalate bine si tocate marunt (sau maruntite in robotul de bucatarie)
- 300 grame de nuci macinate fin
- o ceapa mica, taiată fin
- cinci catei de usturoi, pasati
- 300 de grame de grau incoltit aăcinat (prin masina de tocat carne sau in robotul de bucatarie)
- condimente pentru mici (o lingura de cimbru, cinci boabe de piper, cinci boabe de enibahar, 10 seminte de coriandru, jumatate de lingurita de chimion, un anason stelat – se macina toate in rasnita de cafea, se foloseste pentru pasta de mici o lingurita, iar restul se inchide intr-un borcanel din sticla opaca, bine etanseizat)
- 30 grame de boia dulce
- 2 linguri de ulei de masline extravirgin
- un morvoc mic, ras fin (optional)
- o lingura de seminte de psyllium

Mod de preparare


Ingredientele (mai putin uleiul si boiaua dulce) se amesteca bine intr-un bol mare de sticla pana rezulta o pasta nu foarte tare. Se modeleaza micii, apoi se ung cu un amestec facut din ulei si boia dulce, cu ajutorul unei pensule, ceea ce va da preparatului aspect de prajit. Exagerati, daca va face placere, si realizati mici adancituri cu muchia cutitului, ca sa imprimati micilor fara foc ceea n-au vazut in viata vietilor lor: dungile gratarului. Se lasa la deshidratat doua-trei ore.”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close