Antena 3 CNN Show Showbiz Soţia lui Mihai Leu, în lacrimi. Ce i-a făcut fostul campion mondial la box

Soţia lui Mihai Leu, în lacrimi. Ce i-a făcut fostul campion mondial la box

Soţia lui Mihai Leu, în lacrimi. Ce i-a făcut fostul campion mondial la box
26 Oct 2015   •   11:41

Mihai Leu, primul român campion mondial la box profesionist, este un familist convins și are grijă de fiecare dată să-și arate dragostea față de soția sa, surprinzând-o cu mici cadouri sau gesturi inedite.

Una dintre surprizele puse la cale de către fostul pugilist a impresionat-o pe soția sa până la lacrimi. “Am mers cu Anna să vizităm muzeul din Hunedoara. Acolo a găsit un tablou absolut fascinant, care era și de vânzare, și de care frumoasa mea soție s-a îndrăgostit iremediabil. Văzând entuziasmul și dorința ei față de acel tablou, am decis să îi fac o surpriză și să-l cumpăr, dar fără să-i comunic intențiile mele. Fascinația pentru pictură fiind atât de mare, iar acel tablou chiar cucerind-o, Anna a decis ca a doua zi să-și ducă la muzeu și o bună prietenă să-l vadă, cerându-i astfel părerea. Dezamăgirea a fost imensă când a văzut că tablou fusese vândut și a venit acasă foarte supărată, însă în momentul când a deschis ușa și l-a vazut pe perete, a rămas mută de uimire, iar apoi a explodat de bucurie”, a povestit Mihai Leu.

Mihai Leu este primul campion mondial al României la box profesionist, el fiind unul dintre cei 5 foști campioni mondiali care s-au retras neînvinși din cariera de box profesionist. După ce a incheiat cariera de pugilist din cauza unei accidentări, Mihai Leu a revenit în viața sportivă în calitate de consilier sportiv în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, iar mai apoi a început să concureze ca pilot de raliu, devenind campion național în 2003. Din 2012, campionul este organizatorul Raliului Aradului, care, datorită probelor foarte tehnice, a devenit o competiție importantă în automobilismul românesc.

×
Subiecte în articol: tablou lacrimi
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close