Antena 3 CNN Show Showbiz Wesley Snipes riscă trei ani de închisoare pentru fraudă

Wesley Snipes riscă trei ani de închisoare pentru fraudă

Wesley Snipes riscă trei ani de închisoare pentru fraudă
Sursa foto: Foto: Mediafax
20 Noi 2010   •   10:40

Wesley Snipes ar putea sta trei ani după gratii. Un magistrat din Florida a respins cererea de rejudecare a unui proces, în care actorul a fost condamnat pentru fraudă. Astfel, instanţa a dat ordin ca vedeta să-şi execute pedeapsa.


Actorul a fost somat de autorităţile americane să se prezinte la închisoarea unde va începe în curând să îşi ispăşească pedeapsa de trei ani de închisoare pentru neplata impozitelor datorate statului american, informează Reuters.com.

În 2008, Wesley Snipes a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru evaziune fiscală. El era  acuzat că a fraudat statul cu milioane de dolari în perioada 1999-2001.

A făcut imediat apel, dar a pierdut. În disperare de cauză, avocatul său a cerut rejudecarea procesului pe motiv că juriul a fost părtinitor iar principalul martor al acuzării avea probleme cu legea.

Un judecător a respins însă solicitarea şi i-a ordonat lui Snipes să se prezinte la închisoare. Deocamdată nu se ştie când şi unde îşi va începe starul executarea sentinţei.

Wesley Snipes este cunoscut publicului pentru apariţiile din trilogia Blade.

Actorul a filmat în România de două ori - la turnarea peliculelor Painter şi Seven seconds.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close