Antena 3 CNN Show Sofia Vicoveanca, în lacrimi după criza de nervi cu un grup de copii: ”A fost un gest foarte urât din partea mea”

Sofia Vicoveanca, în lacrimi după criza de nervi cu un grup de copii: ”A fost un gest foarte urât din partea mea”

Artista de muzică populară Sofia Vicoveanca a fost implicată într-un scandal chiar în timpul unui concert din judeţul Neamţ.

Sofia Vicoveanca, în lacrimi după criza de nervi cu un grup de copii: ”A fost un gest foarte urât din partea mea”
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Aug 2021   •   09:45

Artista a început să tipe la câțiva tineri în costume populare care au îndrăznit să danseze în faţa scenei.

Oamenii prezenţi la concert au fost uimiţi de reactia artistei şi nu se aşteptau la o astfel de ieșire. Erau nerăbdători să o asculte cântând și au fost dezamagiți.

Sofia Vicoveanca a explicat în direct la Antena 3 gestul său pe care îl regretă.

”Îmi cer iertare, a fost un gest urât din partea mea, nu știu… îmi pare rău, dacă pot fi primite aceste scuze. Un gest care a ieșit fără să îmi dau seama, altceva nu pot să spun, a fost foarte urât din partea mea, recunosc. A fost o zi grea, dar nu are nicio importanță.

Dar nu sunt lucruri care să mă scuze de ieșirea mea urâtă, foarte, foarte urâtă. Îmi cer iertare… Dacă pot fi iertată, dacă nu… Dumnezeu va face dreptate” a spus artista, în direct la Antena 3.

"Am rămas cu toții blocați de ieșirea doamnei Sofia Vicoveanca"

După ce momentul, filmat de unul dintre spectatori, a fost publicat pe o rețea de socializare, au început să curgă reacțiile oamenilor șocați de atitudinea artistei.

"Zici că plătești cântărețul ca să facă atmosferă frumoasă și ea rage ca un căpcăun la niște copii."

"Întrebarea mea este: ce o fi fost în sufletul copiilor după o astfel de situație? Cel mai probabil unii aveau lacrimi în ochi…"

Ne dorim ca peste tot în lume să ne promovăm tinerele mlădițe îmbrăcate în portul nostru strămoșesc însă, atunci când nu suntem super mediatizați la un astfel de festival local, avem ieșiri răutăcioase și pline de egoism! Păcat… este loc pe pământ și sub soare pentru fiecare… că altfel Dumnezeu nu ar fi permis venirea noastră! Pentru noi, tinerii îmbrăcați în portul popular valorează mai mult decât doamna interpretă!”.

"Am rămas cu toții blocați de iesirea doamnei Sofia Vicoveanca. Lumea a așteptat-o până spre seară, cu bucurie în suflet, ca mai apoi să ne dezamăgească destul de dureros. Nu ne așteptam la așa ceva. A încercat să-și repare oarecum greșeala, dar nu prea i-a iesit Oamenii nu uită… Păcat”

×
Subiecte în articol: sofia vicoveanca
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close