Antena 3 CNN Show Steliana Sima, informații de ultimă oră despre starea de sănătate a Mariei Ciobanu

Steliana Sima, informații de ultimă oră despre starea de sănătate a Mariei Ciobanu

Steliana Sima și Maria Ciobanu au o relație cu totul specială, atât pe scenă, cât și în afara ei. Chiar dacă distanța le separă, cele două artiste încearcă să se vadă ori de câte ori au ocazia și își fac timp să se țină la curent cu ce mai este nou în viața lor.

Steliana Sima, informații de ultimă oră despre starea de sănătate a Mariei Ciobanu
de Gabriel Dano    |    12 Ian 2022   •   23:42

Un moment care le-a unit și mai tare a fost botezul primului nepot al Stelianei Sima. Artista a fost copleșită de emoție să vadă că prietena ei a venit în mod special pentru acest eveniment și chiar a ținut să îi transmită gândurile sale.

În fiecare an, Maria Ciobanu petrecea sărbătorile alături de familie. Se pare, însă, că anul acesta a preferat să rămână în America. Un motiv ar putea fi faptul că nu se simțea în stare să facă un drum lung cum e cel peste Ocean.

De aici a pornit și zvonul că ar avea probleme mari de sănătate. Potrivit unor voci, se pare că anul acesta îndrăgita artistă a preferat să stea departe de cei dragi pentru că a fost destul de răcită și a fost nevoită să meargă la medic.

Steliana Sima a decis să vorbească despre acest subiect.

“E foarte bine! Eu am vorbit ultima dată cu prințesa în ziua de bobotează. Și era ok. Nu știu de unde spun oamenii că nu ar fi. Prințesa e bine, e sănătoasă, dar să nu transformăm o banală răceală, bronșită, în altceva. Să nu dramatizăm!”, a declarat Steliana Sima pentru wowbiz.ro.

×
Subiecte în articol: Maria Ciobanu
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close