Antena 3 CNN Show Tabloid Acesta este prețul pe care trebuie să îl plătească agresorul lui Florin Salam, ca să scape fără probleme

Acesta este prețul pe care trebuie să îl plătească agresorul lui Florin Salam, ca să scape fără probleme

Acesta este prețul pe care trebuie să îl plătească agresorul lui Florin Salam, ca să scape fără probleme
30 Oct 2018   •   15:32

Agresorul lui Florin Salam are o şansă să scape fără probleme, dar doar dacă achită o sumă considerabilă drept despăgubiri.

Lower Stan, bărbatul care i-a dat un pumn în faţă lui Florin Salam la o nuntă desfăşurată în weekend la Milano, trăieşte cele mai negre clipe din viaţă după ce a declanşat un scandal uriaş. 

Peste 12000 de mesaje de ameninţare, unele cu moartea, s-au strâns pe contul lui Facebook, în doar câteva ore, drept răspuns la filmarea în care acesta îşi cerea scuze spăşit manelistului. 

Reacţia fanilor cântăreţului l-a determinat pe Stan să-şi închidă din nou contul, dar atitudinea lui speriată din clip spune multe despre clipele dramatice pe care le traversează agresorul lui Salam, scrie wowbiz.ro.

Potrivit legilor nescrise ale lăutarilor şi ale lumii din care provin aceştia, Stan are o singură şansă de reabilitare în ochii tuturor - plata unor despăgubiri considerabile. Acest lucru este exprimat şi prin diverse mesaje transmise lui Stan de către şefii unor brigăzi periculoase din ţară şi din străinătate, apropiate de Salam.

 

”A fost ok în filmare, bine dresat, ascultător! Acum trebuie să negocieze preţul pumnului (vreo 6000 de euro) şi preţul jignirii (vreo 44000 de euro)”, aşa sună doar un mesaj recepţionat de Stan. 

×
Subiecte în articol: Florin Salam agresor fani
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close