Antena 3 CNN Show Tabloid Adelina Pestrițu și-a dezvăluit toate tatuajele: ”Mă duc cu gândul la dragoste”

Adelina Pestrițu și-a dezvăluit toate tatuajele: ”Mă duc cu gândul la dragoste”

Adelina Pestrițu și-a dezvăluit toate tatuajele: ”Mă duc cu gândul la dragoste”
Sursa foto: Foto: facebook.com/adelina.pestritu
12 Apr 2016   •   15:41

Adelina Pestrițu a scris, pe pagina ei de Facebook, că a fost provocată să scrie povestea tatuajelor pe care și le-a făcut până în prezent.

”A fost o experienta tare placuta sa le redescopar pe fiecare in parte! Mi-am amintit de acele momente si ganduri speciale care m-au determinat sa imi fac aceste desene permanente pe piele!”, scris Adelina Pestrițu, pe Facebook.

”Povestea tatuajelor mele a inceput timid, in anul 2007, in Ibiza, cand acest fenomen nu prinsese amploare in Romania, in randul femeilor. Nu-mi doream un tatuaj la vedere, care sa devina subiect de discutie pentru prieteni si familie. Astfel, plina de entuziasm, mi-am facut primul tatuaj, un semn chinezesc.

Ulterior, am prins curaj, iar tatuajul cu numarul 2 a fost cel de pe sold, „Love is my secret” (Dragostea este secretul meu) . Dimensiunea acestuia depaseste cu mult cea a primului tatuaj.

Tatuajul cu numarul 3 este un fluture, desenat din profil, de la incheietura mainii stangi. In spatele lui se afla o poveste mai ampla pe care nu-mi doresc sa o dezvolt. El acopera numele fostului meu sot.

Tatuajul cu numarul 4 este pe piciorul stang, langa degete, reprezentand 3 stelute. Acestea ma duc cu gandul la ceva magic, la dragoste si ma fac mereu sa visez.”

Continuarea pe edamagazine.ro

×
Subiecte în articol: Adelina Pestritu
Parteneri
Scandal monstru în Parlament: deputatul lovit în față de un fost ministru
x close