Antena 3 CNN Show Tabloid Codin Maticiuc a sarit in apararea lui Ilie Nastase! "Sa ne purtam un pic mai atent cu el" - Politistul Marian Godina l-a taxat imediat!

Codin Maticiuc a sarit in apararea lui Ilie Nastase! "Sa ne purtam un pic mai atent cu el" - Politistul Marian Godina l-a taxat imediat!

Codin Maticiuc a sarit in apararea lui Ilie Nastase! "Sa ne purtam un pic mai atent cu el" - Politistul Marian Godina l-a taxat imediat!
26 Mai 2018   •   14:49

Codin Maticiuc a comentat situatia fostului tenismen Ilie Nastase. Codin Maticiuc a sugerat ca politistii ar fi putut fi un pic mai intelegatori cu el si sa puna in balanta si mosternirea lasata de Ilie Nastase si cinstea pe care a facut-o si continua sa o faca Romaniei.

"Da, ştiu. Sa bei la volan unul din cele mai grave lucruri ce poţi face. Adevărat. Sa te opui apoi testului nu ştiu de care iar e nasol. Dar când toate astea le face singurul om din ţara asta pe care-l putem trimite să-i spună lu’ Trump ceva la ureche şi in drumul spre casa sa oprească şi pe la Macron sa-i lase o atenţie apăi nu ştiu. Poate ne purtam un pic mai atent cu el? Zic şi eu.
I s-a spus Nasty toată viaţa, ne-am mândrit cu asta. Talentat pe teren şi bad boy in real life. Aşa a ajuns cunoscut. Asta e, mai sunt şi dezavantaje dar e tot ce avem. Şi dacă nu sunteţi de-acord atunci vedeţi ca şi Nadia mai fumează câte un cui. Când vine in ţara poate reuşim s-o surprindem si s-o încătuşam şi pe ea. Sa ştim o treaba.", a spus Codin Maticiuc.


Politistul Marian Godina a fost primul care a reactionat la postarea lui.

"Ţi-am mai zis de multe ori că scrii fain, dar de data asta prost. La volan ai o singură calitate pentru poliţişti: aceea de conducător auto. Ideal e să nu primeşti nici mai mult, dar nici mai puţin respect decât 'nea Ion de la sculerie. Ambii te pot omorî la fel pe stradă fiind beţi la volan. Sau te-ar încălzi cu ceva că cineva drag ti-a fost omorât de o celebritate? Pe mine nu.", a spus Marian Godina.
 

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase Politie Marian Godina
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close