Antena 3 CNN Show Tabloid Florin Salam se confruntă cu o problemă gravă. Colegii lui de trupă au mare grijă la ceea ce se întâmplă

Florin Salam se confruntă cu o problemă gravă. Colegii lui de trupă au mare grijă la ceea ce se întâmplă

Florin Salam se confruntă cu o problemă gravă. Colegii lui de trupă au mare grijă la ceea ce se întâmplă
Sursa foto: Foto: Florin Salam/ Facebook
01 Noi 2018   •   12:33

Florin Salam a fost recent agresat la un nuntă din Milano. Manelistul a fost implicat într-un scandal mosntru, iar ce care l-a lovit a primit amenințări cu moartea de la prietenii și fanii cântărețului. Acest eveniment a scos la iveală mai multe probleme cu care s-a confruntat Florin Salam în ultima perioadă.

Se pare că celebrul manelist are probleme cu somnul! Colegii lui de trupă se „luptă” să-l trezească de fiecare dată. Dacă nu ar fi ei pe fază, Florin Salam ar rata evenimentele la care a fost invitat.

„Colegii lui Salam de trupă, Leo de la Kuweit şi ceilalţi, au foarte mare grijă cu el şi îi spun mereu să se odihnească. Adoarme greu şi se trezeşte la fel de greu. A acumulat oboseală şi e nevoie de o „armată” să-l trezească pentru că alarma telefonului nu-l deranjează absolut deloc. Dacă nu sunt pe fază băieţii din trupa lui, sunt şanse mari să nu ajungă la concerte. Somnul e o problemă gravă a lui şi i-a cauzat multe neplăceri”, a declarat unul dintre prietenii lui Florin Salam, potrivit wowbiz.ro.

×
Subiecte în articol: Florin Salam probleme somn colegi
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close