Antena 3 CNN Show Tabloid Marian Godină vrea să se însoare, dar este într-un mare impas. Ce a pățit cunoscutul polițist

Marian Godină vrea să se însoare, dar este într-un mare impas. Ce a pățit cunoscutul polițist

Marian Godină vrea să se însoare, dar este într-un mare impas. Ce a pățit cunoscutul polițist
Sursa foto: sursa: Facebook
04 Iul 2017   •   08:16

Marian Godină a intrat în febra pregătirilor pentru nuntă, dar întâmpină probleme. Celebrul poliţist le-a spus tuturor, pe Facebook, despre ce este vorba, scrie Cancan.ro.

"Dacă n-ai niciun gând de însurătoare şi oricum nici nu ai avea cu cine, e un moment bun să te apuci de căutat formaţie pentru a-ţi cânta la nuntă. Eu caut pentru la anu' şi nu găsesc pe nimeni liber", a scris Marian Godină pe Facebook.

Marian Godină se va însura cu Georgiana, femeia care i-a răpit inima. Celebru poliţist le-a povestit tuturor, atunci când Georgiana şi-a serbat onomastica, ce l-a făcut să se îndrăgostească de aceasta.

"În România sunt 147.000 de femei cu numele Georgiana. Eu am avut norocul să o găsesc pe cea mai frumoasă şi mai inteligentă dintre ele. E fata care dă dovadă de o răbdare fantastică în ceea ce mă priveşte, pentru că, deşi sunt mulţi care mă ridică în slăvi şi mă consideră perfecţiunea întruchipată, eu mă cunosc foarte bine şi ştiu că sunt un om cu foarte multe defecte şi extrem de dificil, iar eu, unul, în multe momente nu cred că m-aş suporta", scria Marian Godină pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Marian Godina
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close