Antena 3 CNN Show Tabloid Răsturnare de situație! Boureanu și-ar fi lovit inclusiv iubita, în scandalul din trafic. Polițist: „Uite, o lovește și pe fată!”

Răsturnare de situație! Boureanu și-ar fi lovit inclusiv iubita, în scandalul din trafic. Polițist: „Uite, o lovește și pe fată!”

Răsturnare de situație! Boureanu și-ar fi lovit inclusiv iubita, în scandalul din trafic. Polițist: „Uite, o lovește și pe fată!”
11 Iun 2017   •   11:02

Noi detalii din scandalul în care a fost implicat Cristian Boureanu. Fostul deputat nu a lovit doar un poliţist aşa cum s-a spus iniţial, ci în total trei persoane. Iubita, care încerca cu disperare să-l liniştească şi un al doilea poliţist. 

Imaginile arată cât de furios era. Aproape tot timpul a stat cu pumnii strânşi într-o atitudine violentă.

Povestea mai puțin știută a polițistului agresat de Boureanu. Toți îl consideră un erou!

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat preventiv pentru ultraj după ce în noaptea de vineri spre sâmbătă a agresat un echipaj de poliție care îl oprise în trafic, la un control de rutină.

Maşina în care erau pasageri fostul parlamentar şi prietena lui a fost oprită în trafic vineri, în jurul orei 01.30, în zona Pieţei Charles de Gaulle, iar după ce şoferul a fost legitimat şi i s-au înapoiat actele, Boureanu a insultat poliţiştii, unuia dintre ei i-a prins degetele la portieră, iar pe altul l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală.

Avocata lui Cristian Boureanu, Luiza Popescu, a afirmat, într-o intervenție telefonică la News Magazine, de la Antena 3, că fostul parlamentar nu i-ar fi evocat un alt episod violent în afară de cel cunoscut inițial.

Avocata a subliniat că, din această cauză, Boureanu a înregistrat la Parchet o plângere cu privire la săvârșirea infracțiunilor de loviri, alte violențe și vătămare corporală în legătură cu incidentul din acea seară. Potrivit acesteia, plângerea a fost făcută cu privire la întreg echipajul, pentru că nu cunoștea identitatea polițistului cu care a avut altercația.

 

 

 

 

 

 

 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close