Antena 3 Show Tabloid Și-a înșelat soțul cu fiul minor al detectivului particular pus pe urmele ei. Acum e la închisoare

Și-a înșelat soțul cu fiul minor al detectivului particular pus pe urmele ei. Acum e la închisoare

11 Sep 2015   •   17:17
Și-a înșelat soțul cu fiul minor al detectivului particular pus pe urmele ei. Acum e la închisoare

 O femeie din Utah, SUA, a ajuns 30 de zile după gratii, va face 150 de ore de muncă în folosul comunității și va fi pusă sub control judiciar după ce a întreținut relații sexuale cu fiul de 17 ani al detectivului particular pus de fostul soț pe urmele ei. Fostul soț al femeii a băgat divorț pentru că o bănuia că nu i-ar fi focmai fidelă.

La două luni după ce aceștia s-au despărțit, bărbatul a descoperit că avea dreptate. Instructoare de dans îl înșelase. Însă șocul cel mai mare l-a trăit detectivul, care a prins-o în fapt chiar cu fiul lui de 17 ani. Aventura dura de ceva timp, cei doi întreținând relații sexuale de mai multe ori.

Studionul de dans pe care îl deține femeia a fost vândut, se află sub un managment nou și funcționează acum sub un alt nume.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close